Paj ·
Nyttig smulpaj med hallon, rabarber och kokos
Nyttig smulpaj med hallon, rabarber och kokos
Betyg 5.0 stjärnor från 1 användare
Kategori
Paj
Cuisine
Svenskt
Portioner
12
Förberedelsetid
15 minuter
Baktid
20 minuter
Nyttig smulpaj med hallon, rabarber och kokos - är det möjligt tänker ni? Det är nästan för bra för att vara sant men denna smulpaj är ett lättare alternativ till vanilj smulpaj, och minst lika god! Den passar både till dig som är glutenintolerant och till dig som undviker tillsatt socker. Är det healthy monday så är det!
Författare:Linnéa på Tårtverket

Ingredienser:
- 100 gram hallon
- 100 gram rabarber
- 1 msk smör
- 0,5 dl kokosflingor
- 0,5 dl mandelmjöl
- 1 msk sötströ (stevia)
- 1 krm vaniljpulver
Paj
Gör så här:
Paj
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Lägg hallon och rabarber i en ugnssäker form så att det täcker botten.
- Mixa samman smör, kokosflingor, mandelmjöl, sötströ och vaniljpulver i en matberedare.
- Smula degen över bären. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
- Servera som den är eller med en klick vaniljkvarg.
Lämna en kommentar