Köpvillkor

Allmänt
Genom att lägga en order på www.tartverket.se accepterar du dessa köpvillkor. För att handla hos oss måste du vara bosatt i Sverige och ha fyllt 18 år.

Priser
Alla våra priser är angivna i svenska kronor och är inklusive lagstadgad moms.

Betalning
Vi erbjuder betalning via Klarna. 

Lagring av personuppgifter
Vi ansvarar för de personuppgifter som ni lämnar till oss. De uppgifter du lämnar lagras digitalt och används för orderhantering, marknadsföring, kommunikation och fakturering. Vi garanterar att inte lämna ut dina personuppgifter till en tredje part.

Lagerförda produkter
Alla våra varor finns i vårt egna lager om inget annat anges. Vi reserverar oss för lagerfel/saldofel där en köpt vara hunnit bli slutsåld. Vi kontaktar då dig som kund så snart detta upptäckts och erbjuder annan likvärdig produkt eller återbetalning av ordervärdet. 

Tryckfel och färgangivelser
Vi reserverar oss för tryckfel och förbehåller oss rätten att utan ytterligare meddelande göra ändringar på webbsidan samt i dessa villkor. Observera att felaktiga uppgifter i produktbeskrivningen inte klassas som ett produktfel. Observera också att färger kan se olika ut på olika skärmar och kan därför upplevas avvikande från verkligheten. Inte heller detta klassas som ett produktfel.

Ångerrätt och returer
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) har du rätt till 14 dagars ångerrätt, med undantag för livsmedel som snabbt kan försämras. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp på icke-ätbara produkter. Öppet köp gäller EJ på ätbara produkter. För att ångerrätten ska gälla krävs att varan är oanvänd och återsändes i obruten originalförpackning, samt att förpackningen och varan är fri från skador. För att returnera en vara måste du alltid kontakta oss innan du skickar tillbaka varan enligt vår returpolicy. Observera att du måste använda returetikett mottagen av oss. Vi hämtar inte ut paket som skickas till ombud (undvik detta genom att använda giltig returetikett). Returfrakten (99 kr) betalas av dig som kund. Du som kund ansvarar för leveransskador vid retur innan paketet mottagits av oss.

Reklamation
Reklamation skall ske genom kontakt med vår kundtjänst inom 30 dagar från att du mottagit din order. Om vi bedömer att en returnerad vara inte är skadad, bristfällig eller felaktig så förbehåller vi oss rätten att behandla reklamationen som ångerrätt och därmed sker ingen ersättning för returkostnaden. Om du önskar få tillbaka den reklamerade produkten så utgår faktisk fraktkostnad och försändelsen skickas först efter att beloppet har erlagts.

Felaktigt angivna personuppgifter
Du som kund ansvarar för att de personuppgifter du lämnar är korrekta. Om paketet skickas till fel ombud eller om du inte kan hämta ut ditt paket på grund av felaktigt angivna personuppgifter så ansvarar du som kund för nödvändiga justeringskostnader om 300 kr.

Leverans
Leverans sker endast inom Sverige. Den normala leveranstiden är 1-3 dagar. Vi reserverar oss dock för leveransförseningar till följd av oförutsedda händelser, ovanligt högt beställningstryck eller leveransförseningar utom vår kontroll hos vår transportör. 

Outlöst försändelse
För försändelser som ej löses ut varpå paketet går i retur till Tårtverket, debiteras en avgift om 300 kr för att täcka våra kostnader för returfrakt samt administration till följd av detta. Observera att om du ångrat ditt köp och vill returnera ditt paket, måste det kvitteras ut hos ombud och därefter skickas tillbaka till oss enligt vår returpolicy.

Hämta i butik
Om du väljer att hämta dina varor i butik så skall detta ske inom 14 dagar. Om du inte hämtar ut ditt paket inom denna tid så debiteras du för hela ordervärdet.