Mango- och kokossorbet
Mango- och kokossorbet
Betyg 5.0 stars från 1 användare
Kategori
Glass
Portioner
2
Förberedelsetid
5 minuter
Baktid
30 minuter
Glass och sorbet kanske framför allt hör sommaren till, men i förkylningstider med ömmande hals gör denna mango- och kokossorbet sig väldigt bra! Den är dessutom nyttig (det är ju trots allt healthy monday) och gjord på enbart två (!) ingredienser. Med andra ord, lagom ansträngning till och med för den sjuka att slänga ihop.
* Undvik vanilj yoghurt smaksatt med kokos = rena sockerfällan. Jag använder istället soygurt med kokossmak.
Linnéa på Tårtverket
Gör så här:
- Mixa yoghurten med mangon.
- Häll smeten i en spritspåse och låt vila i frysen i ca 30 minuter.
- Spritsa upp i fina glas. Toppa med det du är sugen på, t.ex. hallon, kokos eller annat.
Lämna en kommentar