Beställ tårta

Här hittar du all information du behöver när du beställer tårta hos oss. Du kan läsa mer om våra smaker, baspriser, hållbarhet och tips vid servering.

Vi kan tårtor!

Våra tårtor består av saftiga bottnar varvade med flera lager fyllning i olika smaker. Tårtorna täcks i marängsmörkräm och därefter bestämmer du designen.

Smaker

Hallon & vit choklad

Saftiga vaniljbottnar varvade med syrlig hallonmousse och krämig vit chokladmousse.

Citron & passionsfrukt

Saftiga vaniljbottnar varvade med smakrik citronkräm och syrlig passionsfruktsmousse.

Choklad & salt kola

Saftiga chokladbottnar varvade med salt kolamousse, kolacrunch och mjölkchokladmousse gjord på belgisk choklad från Callebaut.

Priser

Hos oss är alla tårtor unika i sin design. Det betyder också att priset varierar beroende på hur avancerad design du önskar. Vi tillämpar baspriser på alla våra tårtor. I baspriset ingår valfri färg/färgtema men även drips, strössel och enklare spritsning om du så önskar. För att vi ska kunna ge dig ett exakt prisförslag ber vi dig skicka in en beställningsförfråga via vårt beställningsformulär. Här kan du antingen bifoga en inspirationsbild, eller så beskriver du önskat färgtema och sätter en budget så använder vi vår kreativitet och tar fram något passande.

Tillval i dekoration och därmed pris kan till exempel vara färska eller torkade blommor, macarons, mer avancerade spritsade detaljer, sockerpastafigurer, namn, cake toppers (namn och/eller ett tema) eller liknande.

Antal bitar?

Ibland får vi frågor angående storleken på tårtbitarna och hur stor tårta man faktiskt behöver till ett visst antal gäster. Den frågan är jättesvår att svara på och beror såklart på en rad olika faktorer, så som till exempel övrig mat/fika som serveras, hur tårtsugna gäster man har samt i vilket sammanhang tårtan serveras. Vi rekommenderar ca 1 bit per person då man enbart serverar tårta. Serverar man däremot mat och/eller annan fika i tillägg brukar ca 0,75 bit per person vara lagom.

Våra högre tårtor

Våra högre tårtor är våra lyxigaste tårtor som mäter hela 20 cm i höjd per tårta. Tårtan består av 6 saftiga bottnar varvade med 4 lager fyllning och är spacklade med marängsmörkräm. Tårtan ser ut som en vanlig tårta, men inuti gömmer sig faktiskt 2 olika tårtor, när du skär tar det stopp efter halva höjden. Det gör att det blir lätt att skära tårtan, trots sin höjd. Det innebär också att du kan välja 2 olika smaker i samma tårta, om du vill. Hur lyxigt är inte det?

1 våning
12 bitar 1200 kr
24 bitar 1920 kr
36 bitar 2520 kr
48 bitar 2880 kr

2 våningar
36 bitar 3540 kr
60 bitar 4860 kr
84 bitar 5820 kr

3 våningar
72 bitar 5640 kr
108 bitar 7320 kr

Våra lägre tårtor

Våra lägre tårtor är något enklare och mäter cirka 10 cm i höjd per tårta. Tårtan består av 3 saftiga bottnar varvade med 2 lager fyllning och är spacklade i marängsmörkräm. Du väljer 1 smak för hela tårtan.

1 våning
6 bitar 600 kr
12 bitar 960 kr
18 bitar 1260 kr
24 bitar 1440 kr

2 våningar
18 bitar 1980 kr
30 bitar 2640 kr
42 bitar 3120 kr

3 våningar
36 bitar 3660 kr
54 bitar 4500 kr

Bra att veta

Hållbarhet Våra tårtor håller ca 3 dagar i kylskåp. De är som godast när de fått gotta till sig i kylen en natt, så det går utmärkt att hämta tårtan en dag i förväg.

Servering Förvara tårtan i kylen, men plocka fram den ca 1 timma innan servering.

Leverans Vi erbjuder dessvärre inte leverans utan du hämtar själv tårtan i vår butik. Större tårtor behöver ett plant underlag i bilen men är stabila så länge de är väl kylda. Kör försiktigt och undvik kraftiga inbromsningar eller gupp.

vad tycker våra kunder?

★★★★★

Tårtorna är något dyrare än de man hittar på de större kedjorna men valmöjligheterna i samband med den oerhört goda slutprodukten är i min värld värt varenda krona och kommer troligen aldrig köpa en tårta nån annanstans igen.

Fredrik Niemi
Göteborg
★★★★★

Gör riktigt goda tårtor 🤩🤩

Zuhal sfh
Göteborg
★★★★★

En av de bästa tårtorna i stan! Jag tog en med salt karamellmousse och den var helt fantastiskt!

Marina Jevdjenic
Göteborg
★★★★★

Beställde en saltkolatårta och den både såg och smakade riktigt bra! 5/5 kommer beställa igen :)

Alexander Kristiansson
Göteborg
★★★★★

Min syster köpte en jättegod tårta 🎂 vi blev jättenöjda 🎂 🎈💓

Roselyn Castillo
Göteborg
★★★★★

Jag beställde en tårta på Tårtverket som var både superfin och fantastiskt god. Kommer absolut att handla här igen!

Per Andersson
Göteborg
★★★★★

Underbara tårtor! 😍

Isabella Heller
Göteborg
★★★★★

Fantastic cakes!

Lars Matsson
Göteborg