Beställ tårta

Här hittar du all information du behöver när du beställer tårta hos oss. Du kan läsa mer om våra smaker, baspriser, hållbarhet och tips vid servering.

Vi kan tårtor!

Våra tårtor består av 4 saftiga bottnar varvade med 3 lager fyllning i 2 olika smaker. Tårtorna täcks i marängsmörkräm och därefter bestämmer du designen.

Smaker

Hallon & vit choklad

Saftiga vaniljbottnar varvade med syrlig hallonmousse och krämig vit chokladmousse.

Citron & passionsfrukt

Saftiga vaniljbottnar varvade med smakrik citronkräm och syrlig passionsfruktsmousse.

Blåbär & vanilj

Saftiga vaniljbottnar varvade med fyllig blåbärsmousse och len glasskräm med äkta vanilj.

Choklad & salt kola

Saftiga chokladbottnar varvade med salt kolamousse, kolacrunch och mjölkchokladmousse gjord på belgisk choklad från Callebaut.

Priser

Hos oss är alla tårtor unika i sin design. Det betyder också att priset varierar beroende på hur avancerad design du önskar. Vi tillämpar baspriser på alla våra tårtor. I baspriset ingår valfri färg/färgtema men även drips, strössel och enklare spritsning om du så önskar. För att vi ska kunna ge dig ett exakt prisförslag ber vi dig skicka in en beställningsförfråga via vårt beställningsformulär. Här kan du antingen bifoga en inspirationsbild, eller så beskriver du önskat färgtema och sätter en budget så använder vi vår kreativitet och tar fram något passande.

Tillval i dekoration kan till exempel vara färska eller torkade blommor, macarons, mer avancerade spritsade detaljer, sockerpastafigurer, namn, cake toppers (namn och/eller ett tema) eller liknande.

Baspriser

Ibland får vi frågor angående storleken på tårtbitarna och hur stor tårta man faktiskt behöver till ett visst antal gäster. Den frågan är jättesvår att svara på och beror såklart på en rad olika faktorer, så som till exempel övrig mat/fika som serveras, hur tårtsugna gäster man har samt i vilket sammanhang tårtan serveras. Vi rekommenderar ca 1 bit per person då man enbart serverar tårta. Serverar man däremot mat och/eller annan fika i tillägg brukar ca 0,75 bit per person vara lagom.

1 våning
8 bitar 520 kr
16 bitar 960 kr
24 bitar 1320 kr
32 bitar 1600 kr

2 våningar
24 bitar 1980 kr
40 bitar 2780 kr
56 bitar 3420 kr

3 våningar
48 bitar 3800 kr
72 bitar 4880 kr

Bra att veta

Hållbarhet Våra tårtor håller ca 3 dagar i kylskåp. De är som godast när de fått gotta till sig i kylen en natt, så det går utmärkt att hämta tårtan en dag i förväg.

Servering Förvara tårtan i kylen, men plocka fram den ca 1 timma innan servering.

Leverans Vi erbjuder dessvärre inte leverans utan du hämtar själv tårtan i vår butik. Större tårtor behöver ett plant underlag i bilen men är stabila så länge de är väl kylda. Kör försiktigt och undvik kraftiga inbromsningar eller gupp.

vad tycker våra kunder?

★★★★★

Tårtorna är något dyrare än de man hittar på de större kedjorna men valmöjligheterna i samband med den oerhört goda slutprodukten är i min värld värt varenda krona och kommer troligen aldrig köpa en tårta nån annanstans igen.

Fredrik Niemi
Göteborg
★★★★★

Gör riktigt goda tårtor 🤩🤩

Zuhal sfh
Göteborg
★★★★★

En av de bästa tårtorna i stan! Jag tog en med salt karamellmousse och den var helt fantastiskt!

Marina Jevdjenic
Göteborg
★★★★★

Beställde en saltkolatårta och den både såg och smakade riktigt bra! 5/5 kommer beställa igen :)

Alexander Kristiansson
Göteborg
★★★★★

Min syster köpte en jättegod tårta 🎂 vi blev jättenöjda 🎂 🎈💓

Roselyn Castillo
Göteborg
★★★★★

Jag beställde en tårta på Tårtverket som var både superfin och fantastiskt god. Kommer absolut att handla här igen!

Per Andersson
Göteborg
★★★★★

Underbara tårtor! 😍

Isabella Heller
Göteborg
★★★★★

Fantastic cakes!

Lars Matsson
Göteborg